Praktische informatie

Hits: 3604

Openingstijden

De kunstmarkt is open voor publiek van 11 tot 17 uur. De toegans is gratis. De piekdrukte is meestal tussen 13 en 16 uur, dus als u van meer rust houdt, kunt u het beste in de eerste uren langskomen. Vanaf 13 uur is er muziek. 

Openbaar vervoer

Als u met de tram komt, kunt u kiezen tussen de haltes Batau Noord of Wijkersloot. Het is dan nog een kwartiertje lopen naar de Herenstraat. Met de bus kunt u dichterbij komen: de lijnen 71 en 77 stoppen bij Zorgcentrum Zuilenstein en bij de Sluyterslaan. Dan is het nog 5 minuten lopen naar de Kunstmarkt en de ateliers. 

Pinnen

Er zijn geldautomaten op het kleine winkelcentrum aan de Nedereindse weg, ongeveer 5 minuten lopen van het begin van de kunstmarkt bij Het Sluisje. Als u liever binnen pint, kunt u terecht in de winkel van supermarkt PLUS van Loon. 

Goed om te weten

U kunt gebruik maken van de toiletten in het Kunsten Centrum Nieuwegein (KCN). In de witte bestuurstent is de hele dag EHBO aanwezig. Aan beide zijden van de kunstmarkt wordt van dranghekken een fietsenstalling gebouwd. Het is niet mogelijk om uw fiets aan de hand mee te nemen, daar is de markt te druk voor en dat geeft risico voor de vele kunstwerken die staan uitgestald. 

Flyer met plattegrond

Bij het betreden van de kunstmarkt ontvangt u een flyer met een plattegrond en informatie over horeca, geldautomaat, toilet en EHBO. 

naar boven