Geef om kunst

Wie Kunstmarkt Nieuwegein wil steunen, kan dat op geheel eigen manier doen. Laat uw fantasie de vrije loop en vertel ons uw ideeën. Deze oproep plaatsen wij op RTV9.nl in de rubriek nieuws voor Nieuwegein.

Om uw fantasie te prikkelen hierbij enkele voorbeelden.

Al jaren wordt tijdens de kunstmarkt een prijs uitgereikt aan een kunstenaar, die zijn werken op de meest originele wijze aan het publiek presenteert. Deze zogenaamde Parelboomprijs bestaat uit een oorkonde, een wisseltrofee en een trofee, die de kunstenaar mag houden. Een bedrijf uit de regio sponsort deze activiteit met nog een cadeaubon voor de winnaar.

Het hoeft niet altijd om geld te gaan. U kunt bijvoorbeeld de vrijwilligers voor verkeershandhaving of EHBO verwennen met iets lekkers. Andere voorbeelden zijn het verzorgen van toiletvoorziening voor de bezoekers of het leveren van elektriciteit aan deelnemers. Ook kunt u een aan de kunstmarkt gerelateerd product ontwikkelen en op 4 oktober voor een aantrekkelijke prijs aanbieden. Wat te denken van een heerlijk (eetbaar) kunsttaartje?

Interesse? Stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw voorstel. Over een tegenprestatie is ook nagedacht. Kijk daarvoor op de sponsorpagina.

naar boven