Fotowedstrijd voor Basisonderwijs

Hits: 1506

Breng vriendschap in beeld

Voor leerlingen in de bovenbouw van het basisonderwijs is er een speciale editie van de fotowedstrijd. Opdracht is: maak een foto waarop je laat zien wat vriendschap voor jou betekent. Om u te ondersteunen bij het organiseren van de fotowedstrijd is een lesbrief beschikbaar. U kunt de materialen downloaden en printen. Bij de projectleider is per deelnemende school een set van 25 gedrukte exemplaren beschikbaar. 

Inzenden foto's

U kunt de foto’s van uw leerlingen verzamelen in een PowerPoint-presentatie en dan gezamenlijk inleveren. Bewaar de originelen, zodat de winnende foto’s goed kunnen worden afgedrukt. Bij lesmaterialen staat een lege presentatie klaar. 

Aanmelden scholen

Wacht niet te lang met het aanmelden van een groep van uw school. De juryleden werken als vrijwilliger in hun vrije tijd. Daarom kan het aantal deelnemende scholen niet onbeperkt zijn. Als de toeloop erg groot is, ziet de organisatie zich genoodzaakt  de inschrijving te stoppen. Alle scholen staat het vrij om de lesbrief te gebruiken. Als u dat laat weten aan de projectleider, kan zij contact opnemen als er toch een plaatsje vrijkomt voor deelname aan de wedstrijd. 

Deelnemende scholen:

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

 

naar boven