Fotowedstrijd 2017

Hits: 2267

Voor wie: alle inwoners van Nieuwegein

Waar komt u bewoners uit uw wijk tegen? Bij de supermarkt, het gezondheidscentrum, op de kleedjesmarkt, in het cafĂ©, op straat, op school, op de kunstmarkt? Hoe zou u dat kunnen vastleggen op een foto? Gebruik uw fantasie en laat uw creativiteit de vrije loop. Er is slechs een beperking: de plaats van handeling is de wijk Jutphaas-Wijkersloot. 

Voor scholen in het basisonderwijs bestaat de mogelijkheid om zich aan te melden voor de wedstrijd voor kinderen. Zie 'Speciaal voor Basisonderwijs' in het menu. 

Wanneer: inzendtermijn 1 maart - 30 juni 2017

U kunt uw foto's inzenden via het wedstrijdformulier op deze website. Kies daarvoor Inleveren foto's in het menu. U mag 2 foto's inzenden. Zorg voor voldoende kwaliteit van de inzending en bewaar de hoogste kwaliteit van uw foto. Mocht u bij de winnaars horen, dan maken we een mooie grote afdruk van uw foto. 

Prijzen

De toptien wordt tijdens de kunstmarkt op zondag 1 oktober gepresenteerd aan het publiek. Dan vindt ook de prijsuitreiking plaats aan de drie winnaars. Prijzen bestaan uit een mooie afdruk of VVV-bonnen. 

Thema 'Ontmoeting in Jutphaas-Wijkersloot'

De wijk Jutphaas-Wijkersloot bestaat uit de zestiger jaren woonwijk Wijkersloot en het oude dorp Jutphaas. De wijk ligt centraal in Nieuwegein. Ze grenst in het noorden aan de woonwijk Zuilenstein. De wijken worden gescheiden door de Nedereindseweg (een oude ontginningsweg). In het oosten grenst ze aan het Merwedekanaal en De Doorslag (voorheen Hollandse IJssel). Dit water scheidt Jutphaas/Wijkersloot van Fort Jutphaas, het bedrijventerrein Plettenburg en het Henkelterrein. Aan de andere kant zorgt de A.C. Verhoefweg voor de scheiding met Batau Zuid. De Noordstedeweg ten slotte is de grens met het stadscentrum. Op de Herenstraat langs het Merwedekanaal wordt de jaarlijks kunstmarkt gehouden op de 1e zondag in oktober (tussen Nedereindseweg en Vredebestlaan).

Wijk JW

naar boven